Målet

MICHAEL K. STEFANSEN

IronMan 2019

IronMan 2019

 

Mit mål er at gennemføre en IronMan i 2019. Derfor er det nødvendigt med et stærkt hold. Både på trænersiden men i særdeleshed også på sponsorsiden. For at nå målet, har jeg indgået et samarbejde med to stærke personlige specialister, der hver især kan byde ind med lige præcis deres spidskompetencer. Det giver mig en god allround base.

 

Peter Thidemann, CYKEL & LØBETRÆNER

Peter står for at planlægge mine træningspas for cykling og løb og sikre at jeg er bedst mulig forberedt til de strabadser der venter forude.

 

 

Dag Stormark, PERSONLIG SVØMMETRÆNER

Dag er tidligere landstræner i Danmark, Tyskland, Spanien og Færøerne og har i mange år uddannet svømmetrænere. Han har selv dyrket triatlon og med hans viden inden for svømning, så er jeg i de rette hænder. Svømning er klart den disciplin, som jeg har sværest ved, men er overbevist om Dag kan forbedre mine evner i vandet og gøre mig konkurrencedygtig.

Sponsor

 

På sponsorsiden har jeg brug for stærke samarbejdspartnere, som kan assistere på den økonomiske del. Mit ultimative mål er at finde enkelte partnere som kan bidrage med en økonomisk ballast, hvormed jeg kan fokusere målrettet på træningen 24/7.

 

HVAD KAN JEG TILBYDE?

 

Jeg tilbyder flere forskellige typer foredrag, som kan tilpasses jeres målgruppe og ønsker omkring fokusområder. Men det er klart, at de emner, der står mig nærmest, er spritkørsel og konsekvenserne deraf, at komme sig over et traume og det at leve med et handikap.

 

Jeg tilbyder også forskellige sportslige aktiviteter for jer og jeres medarbejdere, der både kunne fungere som en øjenåbner, men også bare som et godt teambuilding event.

 

Udover førnævnte, så stiller jeg naturligvis alle platforme til rådighed som reklame for jer og jeres virksomhed.

 

Kontakt mig for at høre mere om de mange muligheder jeg kan tilbyde.

Copyright @ All Rights Reserved