Team

MICHAEL K. STEFANSEN

 

 

TEAMET

Teamet

 

Peter Thidemann - Cykel- og Løbe-træner

Til at sikre den optimale træning på cykel og i løb har startet et samarbejde med Peter Thidemann.

 

Dag Stormark - Svømmetræner

I triatlon sprint vinder man sjældent på sine evner i vandet, man kan sagtens tabe på sine evner i vandet. Så for at kunne begå mig på internationalt plan har jeg allieret mig med Dag Stormark, som har en lang liste af svømmejobs i diverse forbund på cv'et

Udstyr

 

Det sportslige har jeg et stærkt hold af personlige trænere til at hjælpe mig med, men derudover kræver det også en masse udstyr. At være triatlet har aldrig været en billig sport at dyrke, handikappet eller ej. Ikke destomindre er mit behov for udstyr alt andet lige anderledes, hvorfor meget må speciallaves, så det passer til mig og mine udfordringer.

 

SPECIALFREMSTILLET CYKEL

Min cykel er en Wolturnus Racechair, som er specialbygget i Nibe efter mine mål. Cyklen er en såkaldt letvægtscykel på godt 10 kg, når den er sat op til race. Jeg kører desuden med SRM Powermeter og træner efter watt, da det er det mest nøjagtige. Med alt det grej, så er vi på den gode side af 80.000 for cyklen. Men den kører godt!

 

EN ‘RACECHAIR’ TIL AT LØBE MED

Min racechair er en Wolturnus Amasis. Wolturnus er et dansk firma, som bygger kørestole, håndcykler og racechairs i alle former og prisklasser. Min racechair er topmodellen i deres portfølje og prisen for sådan en sag er ca. 35.000 kr. Dertil kommer det andet ‘grej’, der ofte skal bruges.

TEAMET

Min træning

 

Når der skal trænes til ikke bare én men hele tre discipliner, så kræver det selvsagt en del planlægning og ikke mindst tid for at få alle ender til at gå op.

 

I de varmere måneder forgår min løbe- og cykeltræning for det meste på landeveje eller lukkede baner. Om vinteren, eller når vejret ikke er til det, så rykker jeg cykeltræningen indendøre på min hometrainer.

 

Godt tre gange om året kører jeg til Aalborg og besøger min træner, Peter Thidemann, for at blive testet så vi hele tiden sikrer mine watt- og puls-zoner er optimale.

 

Et par gange om ugen skal der også være plads til svømmepas, der både foregår i svømmehallen og ude i åbent vand. Hver anden uge tager jeg desuden turen til Ålborg, hvor min træner Dag Stormark får rettet min teknik til.

 

Der er derfor også en del rejsetid forbundet med ikke bare træningen, men også træningslejre og løb, hvad enten de foregår her i landet eller uden for landets grænser.

MICHAEL STEFANSEN

 

Triatlet

Copyright @ All Rights Reserved